13/05/2021


Da har vi trukket ut 5 heldige deltakere av Åsaneløpet Nordic Crane Halvmaraton 2021 som får gratis kondismedlemsskap ut 2021.
De som har vunnet får som sagt gratis abonnement ut året. Er du allerede medlem vil du kunne bruke det etter inneværende abonnement er over.
Kondis har vært og er fortsatt viktig for å skape interesse og publisitet rundt løp i hele Norge. Som medlem for man rabatter på en rekke løp samt andre medlemsrabatter og fordeler. De sender ut et magasin full av spennende artikler og tester. I tillegg for medlemmene tilgang til + artiklene på nettsiden. Bli medlem og støtt det flotte arbeidet av frivillige som stiller opp med fotoapparat og notatblokk for å lage reportasje om løpet akkurat du var med på.

Vinnerne har startnummer: 20-24-42-63-16
Har kun listet opp startnummeret for å holde litt mer på spenningen dersom du ikke husker startnummeret du hadde.
Kondis vil få beskjed fra oss hvem som er vinnere og dere vil få velkomstmelding fra Kondis om kort tid. Dersom Dere ikke ønsker å fortsette medlemskapet etter gaveperioden, sender dere bare en e-post til adressen som står på fakturaen dere mottar for neste periode.

Vil avrunde med å takke for en fin løpedag i strålende vær og mye god innsats! I løpet av morgendagen vil det ligge bilder og videoer. Regner også med at Kondis kommer med bilder og reportasjer.