Barneløpet

Det hender at talenter blir oppdaget, at begavelser blir lagt merke til. Det hender også i Åsaneløpet. Men først og fremst er barneløpet i Åsaneløpet en anledning til aktivitet, og ikke minst, å ha det gøy. 100 meter er distansen som gjelder for dem under 7 år, 600 meter for dem som er eldre enn det. Det er facinerende opplevelse å se med hvilken glød og innsats barna gir seg i kast med distansen. Gullmedalje til alle og en heldiggris kan også vinne en sykkel på startnummeret. Også andre gavepremier blir trukket blant deltakerne.

Startkontingent

Påmeldingsfrist:

Påmelding 
Kr 100,- per barn.
Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.


Distanser:

100m for de yngste 1mnd-5 år (foreldrene kan løpe/gå med de uten å betale, men stille seg bak de som klarer å ønske å løpe fort alene). 

600m for skolebarn 6-12 år. 


Alle barn som skal løpe barneløpet får en løps t-skjorte og medalje.

Henting/ utlevering av startnummer og startpuljer

Startnummer hentes hos Sport 1 (2.etg.) Åsane storsenter frem til lørdag kl. 17:00. Startnummer kan også hentes på løpsdagen i vårt sekretariat, der deler vi ut t-skjorter. 

Først løper de minste ca. 100m. før vi sender av gårde puljer med barn på 600m. 


Pulje 1: 1.klassinger

Pulje 2: 2.klassinger

Pulje 3: 3.klassinger

Pulje 4: 4.klassinger

Pulje 4: 5-6-7.klassinger

Løype- og arenakart

Barneløpet 600m

Premiering

Det blir (Gull)medaljer til alle barna som deltar på barneløpet enten 100m eller 600m.