14/05/2017

I dag har vi jobbet med merking av løypene, selv om det ikke var så lett i regnet. I tillegg har vi laget kart over området og hvor man kan parkere. 

Tar man en nærmere titt på kartet ser man at parkering er tillatt helt sør og helt nord på senterets parkering. Midten er stengt under hele arrangementet. Det vil bli satt opp sperringer og vakter som viser hvor man kan parkere og kjøre ut. Vi takker for at folk tar hensyn til det. Meny har søndagsåpent og vi ber om at parkeringsplassene nærmest butikken helst blir brukt av Menys kunder.

Vi har forlenget og oppdatert påmeldingsfristene. Gå inn på de forskjellige distansene å se priser og frister. Det vil snart komme informasjon om hvor og når man kan hente startnummeret sitt.

Påmeldingene strømmer på og det skal være enkelt å melde seg på via eq timing. Har du løpt Åsane løpskarusell har du allerede en profil og trenger bare å logge inn og vips så ligger påmeldingsinformasjonen din og du trenger bare å trykke på betingelse og sende inn. Betaling skjer enten via kort (koster + 2,5{22cdde28faeed6b248353b9e0de9de4df53b0f25632a5ddd8c46030174f87f83} av summen) eller uten ekstra kostnad via faktura på e-post.