11/05/2021

Nå er det snart kun et døgn igjen til startskuddet går for Åsaneløpet Nordic Crane Halvmaraton. Startnummerene ligger klar for henting hos Sport 1 Åsane Storsenter. Må hentes før kl 18:00 onsdag 12.mai. Det kan også hentes på løpsdagen mellom kl 10:00-10:30 ved start. Ingen påmelding etter kl 18:00 på onsdag eller løpsdagen. Det er nå kun 123 ledige startnummer.

Se vedlagt kart for Arena. Start og mål er flyttet men ellers er løypen lik. Her kan dere laste ned en gpx fil som kan lastes inn på gps klokke/ Strava for å se løypekart eller eventuelt følge en rute. Men løypen skal være merket med hvite og gule piler i bakken + kilometerskilt og løypevakter på trafikkerte steder.

Pga. korona Covid-19 så blir det kun utdelt vannflasker ved ca 8,5 km og ca 16.5 km. Det er meldt 14 varmegrader og litt vind. Sørg for å ha med nok drikke og eventuelt gels hvis du er vant med det. Det er fin temperatur og anbefaler å ikke kle på seg for mye.

I starten skal de antatt beste starte først for å unngå forbiløping. Vi deler opp i 3 puljer. Første pulje er de som løper under 1t 35 min, Pulje 2. Er alle som løper under 1t 55 min og tredje pulje er for for de som løper over 1t 50 min. Alle som stiller må være friske og ikke i karantene. Ved mål er det viktig at medalje hentes på bordet av deltakeren selv, men unngå opphopning. Forlat mål og stadionområdet så snart som mulig. Vi har inngått avtale med McDonalds om at utøvere kan få bruke toalettene. Prøv allikevel å unngå for mye tråkking der inne.

Parkering på senterets området, men helst ikke i nærheten av butikkene som holder åpent (Meny, McDonnalds, Sumo). Ingen parkering ved Rema/ Rustad.

Det blir medaljer til alle som fullfører og premier til de 3 beste herrer og de 3 beste damene. Resultatene kommer på eqtiming.no og vi håper vi får tatt en del fine bilder.

Ønsker alle sammen lykke til!